Har du opplevd angst eller depresjon?

Vi ønsker innspill  fra innbyggere på hvordan vi kan lage gode digitale løsninger for de som ønsker å forsøke nettbasert behandling av angst/depresjon.

Behandling over internett har vist god effekt på angst og depresjon. Helsedirektoratet og Direktoratet for e-helse arbeider med å lage en løsning for å tilby teknologiske hjelpemidler for å mestre psykiske lidelser.

I dette arbeidet ønsker vi innspill fra personer som har eller har hatt angst eller depresjon. Dette tar form som en samtale på 90 minutter i løpet av september, på Skøyen i Oslo.

Du får et gavekort på 500 kr for innsatsen.

Samtalen vil foregå i Direktoratet for e-helse sine lokaler i Verkstedveien 1, 0277 Oslo. Under samtalen vil det være to personer tilstede fra oss, en som tar notater og en som snakker og tegner skisser sammen med deg.

Vi kommer ikke til å spørre om din historie, men vi kommer til å høre hvordan du skulle ønsket at et nettbasert verktøy kunne fungere. Det kommer ikke til å bli tatt opp lyd eller video, og vi kommer ikke til å lagre personlige opplysninger om deg. Du må være over 18 år for å delta.

Ta kontakt med Ole Kristian Losvik på epost ole.kristian.losvik@ehelse.no. Ikke send personlige opplysninger i e-post, men legg gjerne ved telefonnummer vi kan nå deg på.

Artikkelen er skrevet av Ole Kristian Losvik