Oppskrifter er vinneren på Facebook

Med nesten 80 prosent kvinner mellom 25 og 54 år som tilhengere på siden vår, er tema om mat og deling av oppskrifter favoritter.

Tema som forebygging, trivsel på arbeidsplassen, røykeslutt og forskjellige kampanjer slår også godt an.

Vil gi service og tips

helsenorge.no er på Facebook fordi det er der nettbrukerne er. Om vi ikke er til stede, går vi glipp av muligheten til å lytte og kommunisere med innbyggere og gjøre innbyggere kjent med helsenorge.no.

minhelse

Aktiviteten foregår døgnet rundt

Vi ønsker derfor å bruke Facebook til å gi service, informere, komme i dialog og dele råd og tips.ipp av muligheten til å lytte og kommunisere med innbyggere og gjøre innbyggere kjent med helsenorge.no.

Det tar tid og komme i dialog med brukerne og vi jobber derfor systematisk med å bygge opp Facebook som kanal. Facebook som sosialt nettverk innebærer at tilhengere deler, engasjerer seg og sprer innhold. Når én av våre

statusoppdateringer deles av en side som har over 95 000 tilhengere, spres innhold i rekordfart og engasjerer mange. Aktiviteten foregår hele døgnet. Vi har en topp med aktivitet på kvelden, men det er tydelig at mange er på Facebook også i arbeidstiden og midt på natten.

Siden august har vi fått ca. 800 nye tilhengere på siden og så langt i 2013 (november) har helsenorge.no fått nesten 110 000 besøk fra vår egen eller andres Facebook-profiler.

Tips oss om hva som skjer oss dere!
helsenorge.no på Facebook for at barrieren for å ta kontakt med oss brytes ned og det blir enklere å stille spørsmål og få råd/tips. Facebook er også en fin måte å få spredt nyttig og viktig nyheter og informasjon på.

I tillegg til å legge ut informasjon som ligger på helsenorge.no, håper vi også at dere som er våre samarbeidspartnere vil tipse oss om nyheter og hendelser som skjer hos dere.

Besøk facebook.com/helsenorge.no og lik gjerne siden vår!

Artikkelen er skrevet av Helsenorge Beta