Bruksstatistikk mars 2018

Helsenorge.no hadde ca. 1,8 millioner besøk i mars. Det er omtrent det samme som i februar.

Sidene tilknyttet resepttjenesten hadde litt færre besøk enn i februar. Ellers har trafikken stort sett vært uendret.

Tidligere år har trafikken fra februar til mars økt eller sunket i varierende grad, men i mars 2018 var det ingen store mediesaker eller nye lanseringer på helsenorge.no. Det kan være grunnen til at trafikken har vært stabil.

Innlogginger til “Mine vaksiner” på fhi.no gikk ned fordi vaksinetjenesten har flyttet til helsenorge.no. De som logger inn for å bruke vaksinetjenesten vil fra nå av regnes som innlogginger til helsenorge.no, og vil derfor ikke lenger vises i en egen graf.

Les bruksstatistikken for mars 2018

Artikkelen er skrevet av Helsenorge Beta