Passerte 200.000 besøk

Vi er ikke større enn at vi feirer når vi kan! Torsdag 29. november klokken 11:40  passerte helsenorge.no 200.000 besøk på én måned. Åpningen for å bruke BankID for pålogging til Mine resepter og Mine egenandeler har gitt en god boost for besøkstallene for november.

November 2012 blir dermed den mest travle måneden for helsenorge.no noensinne.  Statistikken viser 151.000 unike besøkende og mer enn en halv million sidevisninger for måneden som helhet. Besøkstallene for inngangssidene til selvbetjeningstjenestene Mine resepter og Mine egenandeler har hatt en markant økning siste uke i november.  Når det gjelder statistikk for hvor mange som faktisk logger seg på disse tjenestene via ID-porten, vil endelige resultater for november foreligge litt senere.

I sommer – drøyt ett år etter åpningen av portalen – passerte helsenorge.no 1.000.000 besøk.  Den neste million-milepælen vil vi sannsynligvis nå allerede på nyåret 2013.

Ved utgangen av november har nettstedet hatt i underkant av 1.8 millioner besøk fra i overkant av 1.2 millioner besøkende. Det betyr at ca en fjerdedel av landets befolkning har besøkt helsenorge.no!

Artikkelen er skrevet av Helsenorge Beta