Bli med på begrepsdugnad

forkortelser_smallVi vet at helsenorgebeta.net’s følgere har mye kompetanse om interaksjon og helsekommunikasjon. Det vil vi benytte oss av! I forbindelse med endringer i nettløsningen frittsykehusvalg.no ønsker vi hjelp til å brukerteste en liste med navn på ulike behandlinger.

Én ting er at helsepersonell mener oversikten over relevante behandlinger er korrekt. Noe helt annet er om folk flest forstår hva de ulike begrepene er og hvordan de er gruppert. Vi legger derfor ut en liste over 100 ulike behandlingstjenester som dere kan gi tilbakemelding på.  Hvilken behandling hører til i hvilken gruppe?

For å delta, gå til https://helsenorge1.optimalworkshop.com/optimalsort/frittsykehusvalg

Undersøkelsen er tilgjengelig fram til tirsdag 14. mai

Artikkelen er skrevet av Helsenorge Beta

Emneord: |