Hjelp oss å bli bedre

Hva skal helseportalen helsenorge.no være om fem år?  Hvordan kan den bli mest mulig nyttig for deg?  Vi ønsker tips, idéer og råd om hvordan vi skal bli bedre og hvilke tjenester vi bør utvikle i framtiden. Bli med på idédugnad!

Vi vil høre din mening fordi vi lager en helseportal for deg.  Vi tar nå i bruk et eget idéverktøy for å gjøre det enklere å komme med idéer. Dette kan være forslag til forbedringer, tanker om helt nye tjenester eller generelle tilbakemeldinger om helsenorge.no. Du kan også gi stemmer til og kommentere andres idéer.

Her kan du komme med forslag til nye tjenester

Her kan du diskutere åpne data og datasett

Her kan du gi generelle tilbakemeldinger om helsenorge.no

Hvorfor innlogging?

Løsningen krever at du må legge  inn en epostadresse for å legge inn egne forslag eller kommentere andres forslag. Dette har vi gjort for å kunne følge opp alle forslag på en god måte. Ofte kan det være behov for administrator å be om utfyllende informasjon eller komme i kontakt med idéhaveren.  Ved hjelp av epostadressen kan vi også gi oppdatert informasjon om hvordan idéen følges opp.  Merk at du også kan benytte en Facebook- eller Googleprofil for innlogging.

Du trenger ikke å være innlogget for å avgi stemmer på forslag.

 

Artikkelen er skrevet av Helsenorge Beta

Emneord: | | | | |