Apps4Norge starter idag

DIFI og IKT-Norge sin apputviklingskonkurranse Apps4Norge basert på åpne data fra det offentlige, sparkes offisielt i gang i dag, 1. februar 2013.

Fornyingsminister Rigmor Aasrud åpner et utvikler-event på Meteorologisk institutt i dag. Helsedirektoratet er deltager i konkurransen som tilbyder av offentlige, åpne helsedata. (Se definisjon av hva Åpne Data er i DIFIs veileder her.)

I tillegg til fornyingsministeren deltar både direktør i DIFI, Hans Christian Holte og generalsekretær i IKT-Norge på arrangementet. Helsedirektoratet deltar også med en presentasjon av sine åpne datasett.

Arrangementet starter kl 10, og streames live herfra (hvor du også kan lese full agenda):

http://apps4norge.no/direktesending-fra-%C3%A5pningen-1-februar

 

Helge T blindheim
helgetb@helsedir.no

Artikkelen er skrevet av Helsenorge Beta

Emneord: | | | | |