Nytt nyhetsbrev

Velkommen til den offentlige helseportalens nyhetsbrev.

Helsenorge.no ble etablert i juni 2011, og har siden da arbeidet med å utvikle en nasjonal og innbyggerorientert helseportal.  Helsenorgebeta.net, som er avsenderen av denne eposten, er bloggen vår og det området vi ofte viser frem konseptskisser og tidlig-tanker om hvordan vi kan forme portalen frem i tid. Her søker vi både å lufte ideer og formidle informasjon om hva vi arbeider med, og invitere til tilbakemeldinger og innspill på dette.

Du mottar dette første nyhetsbrevet vårt fordi du på en eller annen måte har vært i kontakt med oss eller med medarbeidere i miljøet vårt. Du kan melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på en lenke øverst i nyhetsbrevet, og du må gjerne videresende det til andre du mener kan ha nytte og interesse av hva vi skriver.Innholdet i nyhetsbrevet er et knippe av blogginnlegg på bloggen Helsenorgebeta.net, som du er hjertelig velkommen til å følge.

Vi søker åpenhet om det vi arbeider med, og er takknemlige for konstruktive innspill og tilbakemeldinger.

Vennlig hilsen
Roar Olsen
Leder Helsenorge.no

Artikkelen er skrevet av Helsenorge Beta

Emneord: |

Comments are closed.