Dette er rådene vi fikk

Når vi ber om råd, kan de sprike i veldig ulike retninger. Det gjelder å plukke noen. Det kan være at ingen av dem er feil. Vi ba om råd om metoder for hvordan vi skal bygge og prioritere digitale, nasjonale innbyggertjenester fremover. Og vi fikk mange.

Involvere

Tror du at du noen gang kommer til å ha kontakt med spesialisthelsetjenesten, har kontakt nå eller jobber i eller med spesialisthelsetjenesten? Da tror vi at du kanskje kan være interessert i å lese om et forprosjekt vi driver nå. Vi ønsker å være så åpne som vi kan og har skrevet om prosjektet i bloggposten Hva brenner og hva er slukket. Prosjektet er nasjonalt og det dreier seg om hvordan de digitale innbyggertjenestene skal se ut fremover.

Vi startet prosjektet med å invitere de vi ikke jobber sammen med til daglig inn i en workshop,  for å gi oss råd og deres synspunkter. Bloggposten kalte vi På tvers-på langs workshop for å illustrere at vi inviterte bredt og vidt.

Din reelle fremtid

I løpet av forprosjektperioden skal vi finne ut av hvordan deler av det fremtidige, digitale helselandskapet skal se ut. Det høres kanskje sci-fi ut, men vil være høyst reellt og påvirke deg og ditt liv når du er i kontakt med helsetjenesten og om du jobber i helsesektoren.

Dele kunnskap

Noe av det gode ved å bruke digitale medier er at vi kan dele kunnskap og erfaringer. Vi vil gjerne dele workshopsdeltagernes råd og tips med dere. Kanskje er det noe her dere kan ta med dere? Kanskje har dere noen kommentarer? Trykk på bildet og les hele rapporten, som GovMinds har utarbeidet for oss.

 

Rapport_Workshop_Govminds_Helsenorge

 

Valg og muligheter

Som dere ser kunne rådene både være motstridende og krystallklart samsvarende. Vi tok dem med oss og vurderte dem. Noe forkastet vi og andre ting åpnet øynene våre for nye måter å tenke på.  Det gjelder å velge når vi står overfor et koldtbord av muligheter – og det er akkurat det vi har: mange muligheter.

Del med andre

Del gjerne denne posten videre. Trykk på Facebookshare eller Twitterknapen under. Vi vet mange er opptatt av hva som skjer nasjonalt fremover og vi tror det er en stor sannsynliget for at noen av de du deler med vil synes denne posten gir interessante opplysninger.

Lenker til poster om Digitale innbyggertjenester spesialist:
Helsenorge.no møter regionene og vice versa Om når land møter by møter regioner
Hvor brenner det og hva er slukket? Om mandatet og beskrivelse av prosjektet
En påtvers-pålangs-workshop. Om Kick-off workshop avholdt i mai
Dette er rådene vi fikk. Resultatet fra kick-off workshopen i mai

…eller du kan søke på hashtaggen Digitale innbyggertjenester spesialist.

 

Lenker til andre poster om Papilio: Hvor brenner det og hva er slukket? Om mandatet og beskrivelse av prosjektet En påtvers-pålangs-workshop. Om Kick-off workshop avholdt i mai Dette er rådene vi fikk. Resultatet fra kick-off workshopen i mai – See more at: http://www.helsenorgebeta.net/tag/papilio/#sthash.aJZzcJ2i.dpuf
Lenker til andre poster om Papilio: Hvor brenner det og hva er slukket? Om mandatet og beskrivelse av prosjektet En påtvers-pålangs-workshop. Om Kick-off workshop avholdt i mai Dette er rådene vi fikk. Resultatet fra kick-off workshopen i mai – See more at: http://www.helsenorgebeta.net/tag/papilio/#sthash.aJZzcJ2i.dpuf

Artikkelen er skrevet av Maria Gjerpe

Emneord: | | |